top of page

BIO KRUIDENPEELING

WAT DOET DE BIO KRUIDENPEELING?
 
Het versnelt de natuurlijke peeling. De bovenste huidlaag zal volledig afschilferen met als resultaat een nieuwe frisse huid. De massage en de kruiden stimuleren de doorbloeding van de huid, zodat de huidstofwisseling toeneemt.

Er worden sneller nieuwe cellen gevormd en het heeft een positieve invloed op de aanmaak van collageen en elastine. De peeling zorgt voor afvlakking van de huidrimpels en een verbetering van de huidkwaliteit, zowel met betrekking tot de kleur als tot de huidtekening.

Het reinigt de huid diep van overtollige talgproductie en dode huidcellen. Dit leidt er uiteindelijke toe dat de huid gladder, frisser en elastischer wordt en een satijnachtige zachtheid en uitstraling krijgt.

Voor welke huiden is de bio kruidenpeeling geschikt?

Acné
Vette huid met grove poriën
Acné littekens of andere vorm van littekens
Sproeten / Pigmentvlekken
Verouderde huid / Fijne lijntjes
Vermoeide huid
Verwaarloosde huid
Te gebruiken op gelaat en lichaam

Welk resultaat kunt u verwachten?
De resultaten variëren van goed tot verbluffend. Een frissere gezondere stralende vernieuwde huid binnen 10 dagen! De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.


Wat kan ik thuis doen na de behandeling?
Het is belangrijk om de huid goed te beschermen met een SPF na de behandeling. Tevens raden wij aan om de huid gedurende 1 maand zonnen te vermijden. Het behandelde gebied zal weg schilferen het is belangrijk om niet aan de schilfers te trekken, om de vorming van littekens te voorkomen.

 

DE BIO KRUIDENPEELING BEHANDELING IN STAPPEN

 • Reinigen: De speciale capsule exfolieert (peelt) de huid op milde wijze. OxyGeneo exfolieert de bovenste huidlaag en verwijdert overtollige dode huidcellen. Hierdoor kan de huid de actieve werkstoffen beter opnemen.
   

 • Oneffenheden verwijderen: Er wordt een speciale gel gebruikt die rijk is aan actieve werkstoffen. Deze werkstoffen worden diep in de huid opgenomen door de combinatie van exfoliatie en zuurstofvoorziening van binnenuit.|
   

 • Aanbrengen en inmasseren kruidenpeeling: De gel veroorzaakt ontelbare koolstofdioxide belletjes die tegen het huidoppervlak uiteenspatten. Het lichaam reageert hierop door zuurstofrijk bloed naar de huid te sturen. Het volume zal verbeteren.
   

 • Masker: TriPollar radiofrequentie is een mogelijkheid om de OxyGeneo behandeling mee uit te breiden. De TriPollar stimuleert de collageen aanmaak, maakt de huid strakker en zorgt voor een lifting. TriPollar is de meest comfortabele en gefocuste vorm van radiofrequentie. Je voelt tijdens de behandeling de huid ook een aantal graden warmer worden. Ook is het mogelijk om een behandeling te ondergaan met alleen de TriPollar functie.
   

 • Hand- of voetmassage
   

 • Serum 
   

 • Dagcréme

bottom of page