top of page

Body Sculpting

Wat is het?
 
Centimeters en vet kwijtraken zonder daarvoor onder het mes te gaan ? Bij ons kunt u terecht voor de body sculpting treatment. 

Bij Body sculpting werken wij met een gespecialiseerd en multifunctioneel apparaat dat het lichaam behandelt met vacuum cupping, cavitatie en radiofrequentie. Door al deze technieken te combineren , ben je verzekerd van een optimaal resultaat en zie je sneller resultaat. 

Vacuum cupping
Bij vacuum cupping wordt er gebruik gemaakt van zuigkracht en druk om de vloeistoffen in de vetcellen die cellulitis veroorzaken af te voeren. Dit bevordert de bloedcirculatie en stimuleert de lymfedrainage. Vacuum cupping biedt de oplossing om cellulitis te bestrijden, vermindert plaatselijk vet en geeft het lichaam weer vorm. 

Cavitatie
Cavitatie werkt met geluidsgolven , een effectieve manier om vetophopingen los te maken en vetcellen af te breken. De behandeling maakt gebruik van contactgel en speciaal opzetstuk, dat de geluidsgolven uitstraalt.Cavitatie is heel geschikt om probleemzones aan te pakken. 


RadioFrequentie 
Bij radiofrequentie worden er elektrische en magnetische golven in de huid gewerkt. Dit zorgt voor opwarming van het vetweefsel en daardoor het afscheiden van afvalstoffen (vet en cellulite). Doordat het lichaam afvalstoffen afscheidt , worden de bloedcirculatie en collageen aanmaak gestimuleerd. Meer collageen zorgt voor een strakkere en gladdere huid. 

 

Tijdsduur: 45 minuten 

€ 45

bottom of page